Boek een energiecoach!

Wil je thuis meer energie besparen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vraag een DUW Check aan! Onze Energie Coach komt op afspraak bij je op bezoek om uitgebreid advies te geven over duurzaam wonen/bouwen en te begeleiden bij de daadwerkelijke aanschaf van energiebesparende maatregelen. Aan de hand van het door DUW ontwikkelde duurzaamheidsprotocol wordt je woning gescand op kansen voor energiebesparing. Je ontvangt een uitgebreid adviesrapport waarin je alle bevindingen, maatregelen en adviezen na kunt lezen. Samen stomen we je woning klaar voor een gezonde en duurzame toekomst. Zo ga je niet alleen zuinig om met het milieu, maar ook met je eigen portemonnee!

 

Hoe werkt het?

Laat je gegevens achter via het formulier en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op voor het maken van een afspraak. De kosten per DUW Check inclusief adviesrapport bedragen €175,- Na afloop van de DUW Check krijgt u hiervan per mail een factuur toegestuurd.

 

Hoe kan ik me voorbereiden?

Hoe meer informatie je over woning je kunt geven, hoe nauwkeuriger de energiecoach kan adviseren. Leg bijvoorbeeld alvast de jaarafrekening energie klaar of maak een lijstje met specifieke vragen.

 

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Door het invullen van je gegevens en verzending van het online aanmeldformulier komt er een overeenkomst tot stand tussen jou en DUW Limburg. Op deze overeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze kun je hier downloaden.

Maak kennis met onze adviseurs

Ron Koenigs

Ron is technicus in hart en nieren. Opgeleid in elektro kan hij je adviseren in de zoektocht naar duurzame energiegebruikers in huis. Omdat bij duurzaamheid niet alleen het stroom-, maar ook het gasgebruik telt, heeft Ron zich tevens toegelegd op de gebruikers- en technische instellingen van verwarmingsketels en warmtepompen. Want ook hier zijn aanzienlijke besparingen te behalen.

Meer info? Boek een DUW Check!

Maak een afspraak voor deskundig en afhankelijk advies door één van onze DUW Energiecoaches. 

Maak een afspraak

© DUW Limburg, een initiatief van Stichting EnviAA