App

Verschillende apps zijn te downloaden op mobiele apparatuur om snel inzicht te krijgen in energiebesparende en milieuverbeterende lifestyle aanpassingen. Download de gratis apps KeurmerkenWijzer, Recyclemanager, Groente- en fruitkalender, de Weggooitest, de CO2-vergelijker en de Afvalscheidingswijzer! (Apps zijn ontwikkeld door milieucentraal.nl)  

Keurmerkenwijzer

De app KeurmerkenWijzer voor Android (play.google.com) en iPhone (itunes.apple.com) laat zien wat een keurmerk betekend en hoe de controle is geregeld. Zo wordt het kiezen van duurzame producten makkelijker.  

Recyclemanager

De app Recyclemanager maakt afval scheiden makkelijk: www.recyclemanager.nl. Van aansteker tot oplader en zilverpoets, de Recyclemanager vertelt u waar het thuishoort. De Recyclemanager is beschikbaar als app voor Android (play.google.com) en iPhone (itunes.apple.com).  

Groente- en fruitkalender

De app Groente- en fruitkalender laat zien welke groente en fruit deze maand milieuvriendelijk is. Dat maakt milieubewust eten makkelijker! Download nu de gratis app Groente- en fruitkalender voor iPhone (itunes.apple.com) en Android (play.google.com).  

Weggooitest

Eten is om op te eten – weggooien is zonde. De app Weggooitest maakt het makkelijk om te ontdekken hoeveel kilo eten (en euro’s!) u jaarlijks weggooit. Deze app is alleen beschikbaar voor iPhone (itunes.apple.com).  

CO2-vergelijker

De app CO2-vergelijker voor Android (play.google.com) en iPhone (itunes.apple.com) laat real time zien hoeveel CO2 u met een treinreis uitstoot vergeleken met een autorit over hetzelfde traject. De app is door de NS ontwikkeld in samenwerking met Milieu Centraal.  

Afvalscheidingswijzer

Deze app is beschikbaar voor Android (play.google.com) en iPhone (itunes.apple.com). De app Afvalscheidingswijzer maakt het makkelijk om afval in de juiste bak te gooien.  

Meer info? Maak een GRATIS afspraak!

Meer info treft u aan in onze winkel. Wilt u een afspraak maken met een van onze medewerkers? Dat kan!

Maak een afspraak

Andere mogelijkheden

© DUW Limburg, een initiatief van Stichting EnviAA